Lieve woorden van klanten

 

Alyssa:

"Christel is bij ons thuis geweest om foto's te maken van ons en onze pasgeboren dochter Minou. We voelden ons direct op ons gemak bij haar en de shoot verliep daarom heel soepel. Geen geposeerde foto's, maar gewoon zoals het is. We zijn heel blij met het resultaat en zouden Christel van harte aanbevelen! Zo'n mooie herinnering aan zo'n bijzondere tijd." 

Kim:

" Daan heeft ons gezinnetje compleet gemaakt. We voelen ons erg gelukkig en heel graag wilde ik dit moment vastleggen. Christel laat dit gevoel in de foto’s terugkomen! We zijn ontzettend blij met de prachtige beelden. 

Doordat Christel bij ons thuis kwam is er een ongedwongen sfeer. De kinderen voelen zich op hun gemak bij Christel. In een ontspannen setting worden foto’s gemaakt en hebben we onze wensen aan kunnen geven. Het mooie aan de foto’s vind ik dat het moment opnames zijn van wie we zijn als gezin. Dankjewel Christel!"

Inge: 

"Dat Christel houdt van haar werk, is gelijk tijdens het eerste contact te merken. En als je dan het eindresultaat ziet, weet je dat zeker! Echt plaatjes! Heerlijk ongedwongen, met spontane foto's als resultaat. Ze geeft hier en daar wat suggesties tijdens de shoot, maar laat het vooral gebeuren, helemaal handig met een kindje van 3 jaar erbij. Het is zeker een aanrader om bij Christel je foto's te laten maken." 


 

© 2018 by Christel Verschuren. Proudly created with Wix.com