Informatie

Yes! Jij gaat voor mooie foto’s waar je trots op bent! Superleuk en ik kijk nu al uit naar de shoot. Want dat is wat ik het allerliefste doe, vrouwen in laten zien hoe mooi ze zijn door ze puur als zichzelf mét imperfecties (die we allemaal hebben) vast te leggen. Een herinnering die voor altijd blijft en als je er naar kijkt, direct terug brengt naar dat moment. Naar de liefde of naar de trots. Onbetaalbaar!

 

Een boudoirshoot is niet een kwestie van een uurtje shooten en klaar. We beginnen met een online kennismakinggesprek. Ik vind het namelijk heel belangrijk om van jou te horen welk eindresultaat je in gedachten hebt en wat je onzekerheden zijn, zodat ik daar rekening mee kan houden. Daarnaast kunnen we alvast kennismaken, wat het shooten weer vergemakkelijkt. En ik vertel je wat je aan voorbereidingen kunt doen.

 

Voor de shoot kom ik bij jouw thuis. Lekker comfortabel in je eigen omgeving, met je eigen muziek op de achtergrond. Dit is voor jou de meest plezierige manier om te ontspannen. Wil je dit persé niet, dan is het een idee om een hotelkamer te boeken (wat je lekker kunt combineren met wat me-time voor jezelf) of je vraagt aan je vriendin met dat práchtige huis of we daar mogen shooten. De shoot duurt maximaal 2 uur.

 

Na ongeveer twee weken krijg je jouw foto’s te zien! Een spannend moment. Samen bekijken we de foto’s en maken we direct een keuze welke foto’s je wel en niet wil hebben en wat je met deze foto’s gaat doen. Mijn ervaring is dat het voor jou heel moeilijk is een keuze te maken. Daar help ik je dan ook graag bij. Daarbij verkoop ik geen digitale bestanden. Ik geloof dat jouw foto’s regelmatig gezien moeten worden door jou om écht van waarde te zijn. Daarbij hebben digitalen niet het eeuwige leven en de prints van tegenwoordig kunnen kwalitatief gezien wel honderd jaar mee. Daarom krijg je bij je shoot een album. Van de gekozen foto’s krijg je de digitalen er bij.

 

Een boudoirshoot kost 495 euro. Dit is inclusief het kennismakingsgesprek vooraf, de 2 uur durende shoot, de persoonlijke revealsessie, het album met gekozen foto’s en de digitalen.

 

 

Wat klanten zeggen…

Femke

Omdat ik 50 werd heb ik mezelf een boudoirshoot bij Christel kado gedaan. Zo’n shoot is natuurlijk heel intiem, maar ik heb mezelf geen moment ongemakkelijk gevoeld en dat komt door wie Christel is. Omdat ze snapt dat geen vrouw vindt dat ze een volmaakt lichaam heeft maar wel de schoonheid van imperfectie ziet en dat weet vast te leggen. Het was een superleuke ervaring! En ik heb nu prachtige foto’s van mezelf. Sassy but classy!

Lobke

Al meerdere shoots met Christel gedaan en stuk voor stuk met prachtige foto’s als resultaat. Christel is geweldig lief en gezellig. En dat helpt als je (toch best wel spannend) voor de camera moet. Ze heeft goede tips, denkt mee, is altijd professioneel en laagdrempelig met een verbluffend resultaat. Dank je wel lieve Christel dat je ons met jouw talent altijd zo uitzonderlijk prachtig weet vast te leggen. Onbetaalbare herinneringen! Je bent een absolute aanrader voor iedereen!

Lynn

Christel is een hele gezellige dame. Ze zorgt ervoor dat jij jezelf helemaal relaxt voelt bij de shoot. Voor de shoot van start gaat neemt ze eerst de tijd om kennis te maken met je en om je wensen te bespreken waardoor het ijs meteen gebroken is. Ze neemt haar werk serieus en luister echt naar wat jij wil. Een hele fijne fotograaf. Ik ben superblij dat ik mijn boudoirshoot bij haar heb gedaan. Het resultaat is dan ook prachtig!

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met je in.

Ik kan me voorstellen dat je een paar vragen hebt, of even kennis wil maken.

10 + 2 =

Hey beautiful!

You look good today